TOP READERS

Sunday, March 6, 2011

muq and his empty dream

its been a long time screen pinky blog aku tidak berseri seri. ceceh.
ok la kan . tinggal few days before art department announce result student yg layak ambil kos LAW . cant wait bebeh . ya Allah . hamba mu mengejar cita cita seorang peguam professional (koya) . haha
jadi di sini . sama ada layak atau tidak aku mengejar takhta tu . aku akan teruskan perjuangan habiskan study aku kat UIA . i hate studying . people kat lua pon sama aku rasa . sebolehnya aku harap application aku tidak la sia2 . rm50 aku fly without wings ari tu semata mata (itu pun hutang member ) credit to salami.diharapkan mereka tak melihat kepada paras rupa aku yg kacak ini sbg modal (tak cakap).sebolehnya lihatlah pd kemampuan dan kelulusan yg ade pada aku . . se andainya aku berjaya , aku sangat bersyukur kerana terpilih dlm kalangan student yg lain . aku akan lakukan sesungguh sungguhnya study undang undang selepas ini. aku akan tingkatkan bahasa inggeris aku yg agak cipan sikit selama ni (bagus sebenarnya) .
ok :)

3 comments:

  1. all the best MUq....Moga result itu mnyebelahi kmu...

    ReplyDelete
  2. all d best. i'm law student too from uia pj :)

    ReplyDelete