TOP READERS

Friday, April 15, 2011

Internal Profess



Agak lama dah tak sapu habuk dekat blog ni kan . well . maybe i dont know what to write ha ,then lack of time sebab short semester ni kelas aku kebanyakanyna 8 pagi till late evening . jelous kot tengok orang lain dekat rumah buat tahi , haha .
actually aku pun tak tahu nak tulis apa . just nak cakap aku tak ok sangat sejak akhir- akhir ni . banyak problem kot dekat hotak aku ni , and aku tak tahu kat sapa aku nak spreadkan masalah aku . aku takda sapa2 dekat nilai ni yang aku boleh () . tapi kalau jadi macam ni memang macam haram ah . biarlah . i have my mom , she will be always in my mind ,love you mummy. when i'm thinking about her , i feel more calm and closer to her even she is far from me now .biarlah . . lagipun. its not a necessary thing that i have to think about all the time ha . apa aku suppose to do . belajar macam biasa ,pergi ke kelas hari2 walaupun malas gila ( sometimes aku terpaksa ponteng juga )and what the most important aku mesti fokus to my foundation study .pointer aku asyik ( 3.0 > ) ja . bila ah nama aku boleh terselit dalam senarai dekan ^^ . haih . jeles kot tengok slip dyorang yg remark deanlist . haha .ape lagi kalau tengok kawan lain dah graduate dari CFS ni . next semester dah pergi Gombak . kat sana ah baru orang panggil mahasiswa kan . Lol . haha
okay ah brotha wal sista . aku akan pastikan blog aku penuh dengan entry entry baru lepas ni . tunggu okay . jangan lupa follow my blog i will follow you back . thanX sebab sudi baca ^^



8 comments:

  1. make sure ur mom always in ur mind !! :) <3 my mom tOO..

    ReplyDelete
  2. haha, nice blog dude, keep it up, btw, I hate this stupid chicken. kelakar hahahaha.

    ReplyDelete
  3. cik kimah husin : yeah . thank . you too :)

    ReplyDelete
  4. farid : ayam ni banyak jasa kot . haha .

    ReplyDelete
  5. apesal? maybe dye buat muke tahi dye kan . haha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. thanx . follow me and i will follow you mizz nia aysruq :)

    ReplyDelete